Hlavní obsah

Užijte si sobotní fotbalovou vášeň. Sedmkrát!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí ke každému střetnutí. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku! Dnešní den nebude nudný, tipérský instinkt můžete prověřit v sedmi fotbalových šlágrech.

Článek

Už ve 13:30 hodin má v Glasgowě výkop další díl nekonečného měření „starých firem“ (PP Sport1). Rangers ztrácejí na Celtic jediný bod a svého rivala mohou vytlačit z prvního místa. Soupeři se v aktuálním ročníku skotské ligy utkali třikrát. Bilance je vyrovnaná, Rangers i Celtic dokázaly vyhrát na půdě soupeře, poslední souboj skončil bezgólovou remízou. Březnový střet v ligovém poháru zvládli lépe zelenobílí.

V 15:30 hodin začne bundesligový souboj Stuttgartu s lídrem z Wolfsburgu. Prosadí se znovu útočník „vlků“ Edin Džeko, jenž svým hattrickem v minulém kole sestřelil Hoffenheim? O půl hodiny později se můžete zhoupnout v kolébce fotbalu, Everton se v Goodison Parku utká s Tottenhamem (PP Nova Sport). Londýnští „kohouti“ se pokusí soupeři vrátit listopadovou porážku 0:1. Od 18:00 hodin zaostřete na italskou scénu, Sampdoria se střetne s topící se Regginou. Poslední tým Serie A se zvedl: vyhrál na půdě Atalanty i Boloni a doma remizoval s Juventusem. V 18:30 hodin rozehrajte souboj West Hamu s Liverpoolem (PP Nova Sport). Při posledním měření v prosinci se oba dnešní sokové rozešli bez branek.

Pozdní večer si rezervuje španělská elitní soutěž. Ve 20:00 hodin nastoupí favorizovaná Sevilla proti Mallorce (PP Sport1), která vyhrála pět z posledních sedmi zápasů. Ve 22:00 hodin se ocitnete na trávníku s aktéry duelu Valencia – Real Madrid (PP Sport1). Oba ambiciózní týmy v posledních zápasech propadly. „Netopýři“ prohráli na hřišti Espanyolu 0:3, „bílý balet“ doma podlehl Barceloně vysoko 2:6.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články