Hlavní obsah

Prožijte vášnivou neděli!

Okamžitá reakce na góly i ubíhající minuty. Atraktivní změny kursů. Mnoho různých příležitostí k tipování. Vášeň v přímém přenosu. To jsou Live sázky bez manipulačního poplatku! Neděle nebude nudná, tipérský instinkt můžete prověřit v šesti šlágrech evropských ligových soutěží.

Článek

Ostrý start do fotbalových soubojů s bookmakery „naživo“ prožijete v Manchesteru, kde ve 14:30 hodin vypukne derby United – City (PP Nova Sport). Favority jsou „rudí ďáblové“, kteří se v případě vítězství nad městským rivalem přiblíží o další krok k třetímu titulu v řadě. Při posledním střetu na Old Traffordu se z nečekané výhry 2:1 radovali „citizens“. Oběma týmům se v Premier League daří, United vyhrály pět zápasů po sobě, City se pokusí prodloužit třízápasovou vítěznou šňůru.

O půl hodiny později zaostřete na italskou scénu, Chievo Verona vyzve lídra Serie A Inter Milán (PP Sport1). Modročerní by mohli v případě svého vítězství a porážky AC Milán slavit titul. Chievo však dokáže silné soupeře obrat o body, v minulém kole remizovalo v Římě s AS 0:0. V 17:00 hodin má v Anglii výkop další derby, tentokrát londýnské, Arsenal hostí Chelsea (PP Nova Sport). „Kanonýři“ v Premier League neprohráli již jednadvacet zápasů v řadě.

Barcelona se po postupu do finále Ligy mistrů utká od 19:00 hodin s Villarrealem (PP Sport1). Barca je jasným favoritem, když se však oba týmy utkaly loni v březnu na Nou Campu naposledy, vítězství 2:1 slavila „žlutá ponorka“. Ve 20:30 hodin má začátek další velký střet, v tabulce druhý AC Milán změří síly se třetím Juventusem (PP Sport2). Domácí hráči jdou do souboje povzbuzeni pěti výhrami v řadě. „Stará dáma“ klopýtá, v šesti zápasech po sobě nevyhrála, připsala si pouze čtyři remízy.

Ve 21:00 hodin můžete prověřit svůj instinkt při souboji Atlétika Madrid s Espanyolem (PP Sport1). Favorizované Atlético vyhrálo dva poslední duely, soupeř z Barcelony rázně vykročil za záchranou v Primera División čtyřmi vítězstvími s celkovým skóre 9:0!

Reklama