Hlavní obsah

Poradí si Česko s Belgií?

Třetím soupeřem volejbalistů Česka v boji o postup na mistrovství světa 2010 v Itálii dnes bude Belgie. Výběr kouče Zdeňka Haníka v kvalifikaci zdolal Černou Horu 3:1, pak ale podlehl Ukrajině 2:3 a výrazně si zkomplikoval situaci. Nyní Češi potřebují v liberecké Tipsport areně zvítězit, aby si uchovali reálnou naději na jedno ze tří postupových míst do další fáze.

Článek

Jestliže tušíte, že Česko zápas zvládne a vyhraje, vsaďte si v kursu 1,85:1. Bookmakeři Tipsportu očekávají vyrovnanou bitvu, mírně však favorizují Belgii (1,75:1). Dnešní soupeř Česka odehrál v kvalifikaci pod Ještědem jediný zápas a v něm porazil Ukrajinu hladce 3:0. Večerní utkání můžete zkrátit na první set a vsadit si na výhru českých reprezentantů v kursu 1,83:1. Pokud předpokládáte, že do zápasu lépe vstoupí Belgičané, máte šanci znásobit svůj vklad kursem 1,77:1.

Utkání Česko – Belgie začne v 18:00 hodin, přímý přenos nabídne program ČT4 Sport. Po sobotním volnu zakončí čeští volejbalisté kvalifikační skupinu v neděli proti Finsku, semifinalistovi minulého evropského šampionátu.

Reklama