Hlavní obsah

Uspějí Yankees v Clevelandu?

Stále více tipérů vkládá do svých tiketů zápasy Major League Baseball. Proč právě „americká klasika“ získává příznivce v srdci Evropy? V baseballu neexistuje remíza, což je velká výhoda pro sázkaře. Hraje se každý den a návratnost vkladů je rychlá skoro stejně jako odpálený míček.

Článek

Velkou porci baseballu si můžete dopřát i dnes. New York Yankees nastoupí v Clevelandu proti domácím Indians. Favoritem je legendární klub z Bronxu, na jehož vítězství si můžete vsadit v kursu 1,62:1. Při triumfu „indiánů“ máte šanci znásobit svůj vklad kursem 2,13:1.

Oba týmy se utkají ve druhém největším městě státu Ohio počtvrté v řadě. První dva souboje vyhráli Yankees (3:1, 10:5), včerejší střet však vyšel lépe Clevelandu (5:4). Vzájemná bilance soupeřů je vyrovnaná, oba celky v posledních deseti zápasech získaly po pěti výhrách. Yankees patří ve Východní divizi Americké ligy třetí příčka, na hřištích soupeřů vyhráli patnáct ze sedmadvaceti utkání. Cleveland ve stejné lize uzavírá pořadí Centrální divize. V domácím prostředí „indiáni“ vyhráli dvanáct utkání, třináctkrát museli skousnout porážku.

Výzvou pro tipéry jsou sázky na součet výsledku. Pokud si myslíte, že v utkání Clevelandu s New York Yankees padne nejvíce osm bodů, vsaďte si v kursu 2,2:1, při sázce na deset a více bodů můžete trefit kurs 1,75:1. Zajímavý kurs 9:1 bookmakeři nasadili k možnosti, že v zápase padne přesně devět bodů.

Reklama