Hlavní obsah

Dvojnásobný šampion 1. ligy!

Květnové kolo se zapíše do historie Tipsport ligy. V unikátní internetové soutěži Tipsportu se vůbec poprvé v historii objevilo na nejvyšší příčce 1. ligy stejné jméno jako v některé z předchozích fází. Ale byl to opravdu tuhý boj, než ROMAN ŠKVRNA alias LOJZIK, mistr ve strojírenské firmě z Klášterce nad Ohří, dosáhl na svůj další pohár šampiona.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Ilustrační foto

Článek

Bylo pro vás těžší zvítězit poprvé nebo podruhé?

V květnu to bylo náročnější, až asi dva dny před koncem měsíce jsem se dostal na první místo. Pořád vedl LionelMessi a každý den přidával výhry. Zůstával jsem vzadu, než se mi povedla sedmitisícová výhra a vyhoupl jsem se do čela. To v březnu jsem byl první hned od počátku.

Jaká je vaše taktika?

Ze sportů se soustředím hlavně na fotbal, který prokládám tenisem a nějakým tím basketem. A většinou dávám jeden tiket za den za tisíc korun, což je limit 1. ligy. Často si říkám, že zvolím to Tipsport ligy radši jistotu a menší kurs, ale pak si říkám tohle je tutovka, tohle je tutovka… Snažím se každopádně pro Tipsport ligu udržet do kursu maximálně 4:1.

Hlídáte si své soupeře?

Určitě. Jsem soutěživý, každý den sázím a každý den sleduji tabulku. Snažím se být co nejvýš, protože vítězství vždycky potěší. Budu samozřejmě bojovat i o další úspěchy.

Od červnového kola sestupuje z každé skupiny šest hráčů. Nemáte obavy?

Po prvním květnovém týdnu jsem byl v sestupovém pásmu, nemohl jsem chytit žádný tiket, tak jsem byl trochu nervóznější. Pak se mi povedl tiket a rázem jsem se ocitl uprostřed tabulky. Tím, jak sázím za tisíc korun, se mi může podařit dostat se rychle výš.

Zpestřila vám Tipsport liga sázení?

Rozhodně. Když se můžu porovnat také s někým jiným, je to motivace.

Chlubíte se svými poháry?

Mám dva, za vítězství ve 2. lize, kde jsem začínal a hned postoupil z prvního místa, i v 1. lize. Teď dostanu třetí. Ale manželka mi je nechce dovolit nikde vystavit, takže zatím zůstávají schované. (smích)

Reklama