Hlavní obsah

Výherce převzal 100 tisíc korun!

Pustil do světa zprávu o soutěži Tipsportu Pošli to dál. A zpět se mu vrátilo 100 tisíc korun. Osmadvacetiletý Pražan LUDĚK DYTRT dosáhl na vítězství díky největšímu počtu kliknutí na jeho unikátní soutěžní kód. Na stránkách www.poslidal.cz mu tak utěšeně přibývaly tisícikoruny, které se nakonec proměnily ve vítěznou sumu.

Foto: Tipsport, CO

Vítězný certifikát soutěže Pošli to dál

Článek

Nasbíral jste šest stovek kliknutí a díky tomu zvítězil. Jak jste na takový počet dosáhl? Mám spoustu kamarádů a známých, kterým jsem odkaz posílal a zároveň jsem je žádal o kliknutí a tím i připsání další částky. Navíc jsem pravidelně koukal na průběžné pořadí a věděl jsem, že musím přidat, takže jsem i urgoval ty, co zatím nereagovali. Když jsem věděl, že už to asi o moc lepší nebude, tak jsem přestal. A najednou přišel e-mail: Vyhrál jste.

Nezkoušel vás někdo z lidí, které jste kontaktoval, porazit? Nevím, jestli se někdo také zapojil, neptal jsem se. Ale já jsem soutěživý typ, moji známí to vědí. Občas se do nějaké soutěže zapojím, neměli problém mi pomoct.

Vítěz soutěže Pošli to dál Luděk Dytrtfoto: EC/TipsportJak jste se dozvěděl o Pošli to dál? Myslím, že z internetu. Někde běžela reklama, na kterou jsme kliknul a tím se dostal na webové stránky Pošli to dál. Přečetl jsem si pravidla a pustil se do hry.

Výhrou bylo 100 tisíc korun. Jaká částka vás motivuje k účasti ve hře? Třeba o televize a podobné ceny moc nehraji. Baví mě to, když jde o podobné zajímavější částky…

Čemu se s oblibou věnujete mimo soutěžení? Hraji závodně florbal ve třetiligovém klubu Vasara. I v tom se projevuje moje soutěživost. Teď jsme sice sestoupili, ale určitě se budeme snažit o okamžitý návrat. Jestli ještě pomýšlím výš? Kdepak, v tom už nemám šanci. Začal jsem hrát až v osmnácti letech, kdežto teď už příprava startuje u pětiletých dětí ve školkách. Florbal se strašně posunul, zažil obrovský rozmach. A mladí to mají daleko víc v ruce.

Jednou z podmínek výhry byla registrace k internetovému sázení u Tipsportu. Jaký je váš vztah ke kursovému sázení? Začínal jsem sázet už ke konci střední školy, hned jak mi bylo osmnáct. Na vysoké jsem také sázel, ale v poslední době jsem se k tomu nedostal. Soutěž mi připomněla, že už tu nějakou dobu funguje internetové sázení, které dřív českým sázkovým kancelářím chybělo. Je to zajímavá záležitost.

Budete teď sázet pravidelněji? I na základě toho, že jsem se kvůli soutěži zaregistroval a nakonec i získal výhru, si určitě rád vsadím. Zkusím štěstí.

Reklama