Hlavní obsah

Sprintujte dnes s Boltem!

Trojnásobný olympijský vítěz a světový rekordman Usain Bolt je nejzářivější hvězdou Zlaté tretry, která se dnes uskuteční v Ostravě. Neváhejte a vsaďte si na výkon nejrychlejšího muže planety!

Foto: David W Cerny, Reuters

Jamajský sprinter Usain Bolt na tiskové konferenci v Ostravě

Článek

Usain Bolt se na ostravském mítinku představí už potřetí. Poprvé však poběží stometrovou královskou trať, na níž drží světový rekord časem 9,69 sekundy. Kdyby ho dokázal překonat, vysloužil by si prémii sto tisíc dolarů. Pokud si myslíte, že jamajský sprinter zaběhne čas do 9,89 sekundy, vsaďte si v kursu 1,85:1. Kurs stejné hodnoty bookmakeři přišpendlili k možnosti, že Boltův čas bude nad 9,90 sekundy.

V šestnácti atletických disciplínách se dnes v Ostravě objeví celkem jedenáct olympijských vítězů a patnáct mistrů světa. Největší českou nadějí je světová rekordmanka a olympijská vítězka v hodu oštěpem Barbora Špotáková, která se pokusí vrátit loňskou porážku Christině Obergföllové. Jestliže předpokládáte, že Špotáková trumfne německou soupeřku, hoďte kurs 1,27:1. Pro úspěch Obergföllové je k dispozici kurs 3,09:1. Na celkové vítězství Špotákové lze sázet v kursu 1,45:1. Pokud česká šampionka pošle oštěp do dálky 68,21 a více metrů, můžete dosáhnout na kurs 1,85:1. Vyberte si z nabídky Tipsportu svoji disciciplínu a sledujte Zlatou tretru od 18:00 hodin v přímém přenosu na ČT2.

Reklama