Hlavní obsah

Vychutnejte si adrenalin v Norsku!

Opravdový vikingský fotbal od první do poslední minuty. Zajímavý tipérský zážitek přinášejí dnešní Live sázky Tipsportu. Jsou mezi ně zařazeny dva duely norské ligy. Vášeň v sázkařském přímém přenosu si tam můžete užít při střetnutí mezi Odd Grenlandem a Strömsgodsetem a Trondheimu se Stabaekem.

Článek

Odd Grenland je nováčkem soutěže, ale žádné rozpaky nevykazuje. Do soutěže vykročil skvěle a po čtrnácti odehraných kolech se drží na třetím místě. Naopak Strömsgodset balancuje, tak jako loni, těsně nad hranou udržení. Ve vzájemném souboji (od 19:00) tedy budou jasným favoritem domácí (kursy 1,55 – 1,08 – 3,55 – 2,15 – 5,40). Ti navíc v této ligové sezoně doma ztratili jen remízou s Valerengou.

SÁZEJTE LIVE!

Z loňského nepříjemného pátého místa se rychle oklepává také Rosenborg Trondheim a jako jediný celek tabulky zůstává bez prohry (devět vítězství, pět remíz). Teď se proti němu ovšem postaví poslední mistr Stabaek (od 21:15). I tak bookmakeři Tipsportu věří v jasnou záležitost z pohledu Rosenborgu (kursy 1,60 – 1,10 – 3,50 – 2,06 – 5,00). Varování? Obhájce titulu Stabaek vyhrál oba loňské vzájemné duely, 1:0 doma a 2:1 venku. A Trondheim sesbíral tři ze svých pěti nerozhodných výsledků v této sezoně na vlastním trávníku.

Posledních šest zápasů v lize i poháru ovšem Rosenborg, dvacetinásobný norský mistr, vyhrál s impozantím skóre 23:1 (!). Ale zle si nevede ani Stabaek – šňůra pěti výher a skóre 14:2. Při takových kanonádách stojí za zvážení sázka na počet gólů v zápase. Na možnost, že jich padne tři a více, platí kurs 1,6:1.

Reklama