Hlavní obsah

Gólová přestřelka šampionů!

Vsadit si na zápas, který se ve skutečnosti nehraje? Ano, i to je u Tipsportu možné! Stačí si vybrat z nabídky speciální sázku Duel. Porovnejte střeleckou formu týmů a dosáhněte na atraktivní kursy!

Článek

V jednom z dnešních fotbalových Duelů se „střetávají“ týmy Red Bull Salzburg a Wisla Krakow. Oba celky jsou ve svých zápasech druhého předkola Ligy mistrů favority. Rakouský šampion nastoupí v domácím prostředí proti irským Bohemians Dublin, úřadující polský mistr na svém hřišti změří síly s estonským celkem Levadia Tallin.

Na to, že Salzburg nastřílí svému soupeři více gólů než Wisla, sázejte v kursu 2,3:1. Jestliže tušíte, že bude střelecky úspěšnější Krakow, můžete trefit kurs 2,35:1. K možnosti, že oba soupeři z Duelu nastřílí ve svých utkáních stejný počet gólů, bookmakeři Tipsportu nasadili kurs 3,9:1.

Sázka Duel neřeší výsledky zápasů. Rozhodující jsou vstřelené branky. Pokud například Salzburg vyhraje 1:0 a Wisla prohraje 2:3, správným tipem v Duelu bude sázka na vítězství týmu z Polska.

Reklama