Hlavní obsah

Jak si povedou slovenské týmy v Evropské lize?

Do další kvalifikační fáze dospěla již i druhá nejprestižnější klubová soutěž Evropy, která tento rok změnila formát i název z Poháru UEFA na Evrospkou ligu. Ve druhém předkole se objeví i dva týmy ze sousedního Slovenska, které mají poměrně velkou naději na postup do další fáze.

Článek

Půl hodiny před šestou večer přivítá Žilina na domácím hřišti moldavský Kišiněv. Na Slovensku už odstartovala i domácí soutěž a MŠK Žilina remizovala v prvním zápase s Nitrou 1:1. Proti moldavskému soupeři by však měla být favoritem, což potvrzují i kursy bookmakerů. Jestliže věříte, že Žilina v prvním vzájemném utkání zvítězí, je pro vás připraven kurs 1,4:1. Pokud se domníváte, že překvapivě zvítězí hosté, neváhejte si vsadit dvojku s kursem 6,5:1.

O tři hodiny později se poprvé kopne do míče v Sarajevu, kde se proti domácímu týmu postaví Spartak Trnava. Trnavští měli podobný vstup do sezony jako Žilina, jelikož v prvním kole remizovali 0:0 s Banskou Bystricí. Tak jednoznačným favoritem v tomto zápasu nejsou, díky čemuž můžete využít velmi zajímavý kurs na jejich vítězství v Bosně a Hercegovině (2,20 – 1,30 – 3,20 – 1,52 – 2,91).

Reklama