Hlavní obsah

Irský Shamrock dnes vyzve Real Madrid!

Přípravy na sezonu vrcholí! A to nejen v Česku, ale i v západoevrop­ských soutěžích. Do herního cyklu se už zapojili i fotbalisté Realu Madrid, které dnes v přátelském utkání vyzve Shamrock Dublin, jenž je druhý v irské nejvyšší soutěži. Přesto je jasným favoritem utkání Bílý balet, který během letního přestupového okénka nakoupil několik fotbalistů světového formátu za astronomické ceny.

Foto: Juan Medina, Reuters

Cristiano Ronaldo s trofejemi Realu Madrid

Článek

Španělský klub Real Madrid uskutečnil i v době světové hospodářské krize několik letních supertransferů. Mezi největší dva rozhodně patří příchody brazilského špílmachra z AC Milán Kaká a přestup Cristiana Ronalda z Manchesteru United. Brazilce koupil Bílý balet za 68 milionů EUR (asi 1,83 miliardy korun) a o pár dní později oznámil přesun na Santiago Bernabeu i Cristiano Ronaldo, za nějž Real zaplatil neuvěřitelných 80 milionů liber (cca 2,5 miliardy korun) a udělal z něj nejdražšího fotbalistu historie. Vedení Realu má navíc políčeno i na Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov, ale s německým velkoklubem se zatím nedohodlo na podmínkách transferu.

SÁZEJTE LIVE!

Navzdory možné nesehranosti některých hvězd v týmu je Real v dnešním přátelském zápase jasným favoritem a vsadit si na něj můžete s kursem 1,15:1. Pokud však věříte v překvapivé vítězství domácích Rovers, je pro vás připraven kurs 11,5:1.

Reklama