Hlavní obsah

Česká liga je tu. Vsaďte na šampiona i kanonýra!

Ještě jste si nevsadili na vítěze nového ročníku české ligy, která dnes startuje? Je čas to sázkou typu „last moment“ napravit! Soutěž otevře v 19:00 utkání, v němž vicemistr Sparta nastoupí na teplických Stínadlech.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Fotbalista Andrej Kerić

Článek

Zvedne po třiceti kolech pohár pro vítěze právě rudý tým? Pokud tomu věříte, je vám k dispozici kurs 2,3:1. Nebo si myslíte, že bude pokračovat dvouletá nadvláda konkurenční Slavie? Pak využijte kurs 2:1. Právě červenobílí jsou podle bookmakerů Tipsportu největším favoritem ligy.

Vsadit si můžete také na to, že Sparta získá double, což se jí povedlo v roce 2007. Na vítězství v lize i Poháru ČMFS platí kurs 8:1, v případě Slavie je to 6:1. Nebo bude tento soutěžní ročník patřit jiným týmům? Už dvakrát se mezi dominantní dvojici vklínil třeba Slovan Liberec. Pro možnost, že „urve“ další titul, platí kurs 17:1.

Liberec se může spolehnout na služby nejlepšího kanonýra minulého ročníku, Chorvata Andreje Keriče. Toho ke koruně krále střelců dovedlo patnáct branek. Obhájí svůj individuální úspěch? Vsadit si na to můžete v kursu 6:1. Ještě víc ovšem kursoví experti věří Stanislavu Vlčkovi, jenž se z belgického Anderlechtu vrátil do Slavie. Na jeho střelecké panování platí kurs 5:1. Kompletní kursovou nabídku k české fotbalové lize najdete na zde!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články