Hlavní obsah

Olomouc se po trápení proti Framu utká s Aberdeenem

Nejenom Ligou mistrů je živ český fotbalový fanoušek. Vedle Sparty a Slavie v nejprestižnější evropské soutěži zasáhnou do fotbalové Evropy i Liberec a Olomouc. Ve 3. předkole Evropské ligy se Olomouc po vyřazení Framu Reykjavík utká se skotským Aberdeenem.

Foto: Vladislav Galgonek, ČTK

Vlevo Rudolf Otepka ze Sigmy Olomouc a Dadi Gudmundsson z Reykjavíku

Článek

Hanáci se po vydaření minulé sezóně opět probojovali do evropských soutěží, první zápas ale nezvládli. Proti amatérům z Framu Reykjavík zachraňovali doma remízu až gólem Rossiho v poslední minutě.

Odvetu na Islandu ale zvládli a po výhře 2:0 (po brankách M. Hubníka a R. Otepky) postoupili. Ve třetím předkole se tak utkají s Aberdeenem.

Uplynulou sobotu se v poslední přípravě před Gambrinus ligou Hanáci utkali s Třincem a remizovali 2:2. Favorit vedl po dvou gólech Michala Hubníka, Třinec vyrovnal díky dvěma přesným zásahům Cepláka.

Olomouc odstartovala nový ročník Gambrinus ligy s Bohemians Praha. V zahajovacím utkání se projevila větší rozehranost na straně Moravanů, kteří si bez větších problémů na Strahově s Bohemians poradili a vyhráli stejně tak jako v odvetě předkola Evropské ligy 2:0.

Na vítězství Aberdeenu si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Jablonce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,50. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,20.

Reklama