Hlavní obsah

Lídr Národní ligy MLB Los Angeles přivítá St. Louis

Nejlepší tým Národní ligy baseballové Major League Baseball Los Angeles Dodgers ve středu hostí St. Louis. Cardinals vedou Centrální divizi s procentuální úspěšností nad 50 procent.

Článek

Domácí spoléhají na pálkařské umění Ethiera, kterému se s menším odstupem dívají na záda Kemp, Blake a Ramirez. Všichni už v sezóně nasbírali přes deset homerunů.

Kardinálové mají ve svém kádru Alberta Pujolse, který necelých devíti let u týmu nasbíral přes 350 homerunů. V lize letos nemá prozatím konkurenci, za bariéru už v sezóně poslal 34 míčů.

Los Angeles se doma daří, dva ze tří zápasů v průměru vyhraje. Ale i St. Louis je venku nebezpečné, má vyrovnanou bilanci.

Středeční zápas je druhým ze série čtyř vzájemných duelů, úvodní duel na hřišti Cardinals skončil jednoznačným vítězstvím domácích 10:0. Porážka Dodgers se zrodila zejména v 6. směně, ve které nechali soupeře 6x skórovat a z této směny se již do konce zápasu nevzpamatovali.

Oplatí Dodgers soupeři drtivou porážku? Na jejich výhru vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,90, na vítězství Cardinals si můžete vsadit v kursu 1,80.

Reklama