Hlavní obsah

Slabý Washington se představí v Milwaukee

Nejslabší tým zámořské basketbalové MLB Washington Nationals se pokusí zlepšit své statistiky na hřišti Milwaukee. Celek Brewers patří k průměru Národní ligy, na jejímž dně je Washington.

Článek

Nationals se v sezóně příliš nedaří. Jejich průměrná bilance je 1 vítěztví ve 3 utkáních, což je s odstupem nejhorší bilance z celé ligové třicítky. V posledních 10 utkáních však zabrali a 6x zvítězili.

Radost trenérům dělají výkony Adama Dunna. Devětadvacetiletý rodák z Houstonu přišel do amerického hlavního města ze Cincinnati a letos už zaznamenal 26 homerunů. Přes deset homerunů zaznamenali ještě Zimmerman (18) a Willingham (16).

Oproti tomu Milwaukee si drží téměř 50 procentní úspěšnost vítězství, když ze 101 utkání 50 vyhrálo. V posledních 10 utkáních však nemohou najít optimální formu. 3x zvítězili a 7x odešli poraženi. Z týmu Brewers se nejvíce homeruny může pyšnit Prince Fielder, letos jich zaznamenal už 24.

Čtvrteční zápas je třetím ze série čtyř vzájemných duelů, v úvodních dvou se oba týmy podělili o jedno vítězství. Úvodní duel vyhrál Washington 8:3, včera naopak prohrál 5:7.

Bookemakeři Tipsportu favorizují více domácí Brewers, na jejichž výhru vypsali kurs 1,35. Na vítězství Nationals si poté můžete vsadit v kursu 2,89.

Reklama