Hlavní obsah

Kdo bude šťastnější - Sky nebo Sparks?

Luxusní arény a v nich nesmlouvavé střety bojovnic. Vítejte ve světě zámořské profesionální soutěže basketbalistek. Aktuální menu WNBA nabízí souboj Chicago Sky – Los Angeles Sparks.

Foto: Ints Kalnins, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Favoritkami zápasu jsou domácí basketbalistky, na vítězství Chicaga si můžete vsadit v kursu 1,72:1. Pro triumf Los Angeles je k dispozici kurs 2,23:1. Tradiční výzvou pro lovce vysokých kursů je sázka na remízu v hodnotě 12:1.

Zatímco Chicago je páté ve Východní konferenci WNBA, Los Angeles patří stejná příčka v Západní konferenci. Hostující hráčky nejsou oblíbenými soupeřkami Chicaga. Vzájemná bilance z posledních let vyznívá jednoznačně pro Los Angeles. Sparks vyhráli pět ze šesti soubojů, z toho jeden v prodloužení. Jediná výhra Sky se zrodila v nastaveném čase.

Do svých tiketů můžete vložit i tipy na přesný součet výsledku. Jestliže tušíte, že v Chicagu padne nejvíce 143 bodů, vsaďte si v kursu 1,85:1. Totožný kurs bookmakeři nasadili k možnosti, že padne 145 a více bodů. Při sázce na 144 bodů přesně máte šanci znásobit svůj vklad skvostným kursem 35:1.

Vychutnejte si basketbalovou show, která patří ve Spojených státech k nejoblíbenějším událostem léta!

Reklama