Hlavní obsah

Sázejte na Schumachera!

Velký návrat zažije seriál nejrychlejších vozů. Sedminásobný šampion formule 1 Michael Schumacher se po třech letech vrací do mistrovství světa. Legendární německý jezdec v rudém voze ferrari nahradí zraněného Brazilce Felipeho Massu. U Tipsportu si právě teď můžete vsadit na to, jak bude „Schumi“ úspěšný.

Foto: Paulo Whitaker, Reuters

Michael Schumacher nahradí u Ferrari zraněného Massu (vlevo)

Článek

Michael Schumacher ukončil hvězdnou kariéru v říjnu 2006. Ve formuli 1 absolvoval celkem 250 závodů a jednadevadesátkrát se radoval z vítězství. Poté nejlepší pilot historie pracoval pro ferrari jako poradce. Čtyřicetiletý Němec nahradí v seriálu nejrychlejších vozů Felipeho Massu. Brazilce v kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska zranila v bezmála dvousetkilometrové rychlosti uvolněná pružina z vozu jeho krajana Rubense Barrichella ze stáje Brawn GP.

Legendární jezdec by se měl poprvé postavit na start Velké ceny Evropy, která se pojede 23. srpna ve Valencii. Na vítězství „Schumiho“ si můžete u Tipsportu vsadit v kursu 12:1. K umístění ikony ferrari do třetí příčky bookmakeři nasadili kurs 4:1. Na to, že Schumacher dojede nejhůře šestý, lze sázet v kursu 1,8:1, na umístění do osmé pozice sázejte s kursem 1,35:1. Při prvenství Schumachera v kvalifikaci můžete znásobit svůj vklad kursem 10:1, pro triumf v kvalifikaci i závodu je k dispozici kurs 20:1. Ve svých tiketech porovnejte Michaela Schumachera a Kimiho Räikkönena ve Velké ceně Evropy. Jestliže si myslíte, že lépe skončí Schumacher, vsaďte si s kursem 1,7:1. Pokud čekáte, že bude úspěšnější Räikkönen, sázejte v kursu 1,9:1. Trať ve Valencii Schumacher z dřívějšího působení ve formuli 1 nezná, závod byl zařazen do seriálu teprve v loňském roce.

V aktuální sezoně formule 1 je na programu ještě sedm velkých cen. Jestliže předpokládáte, že Schumacher alespoň jeden závod vyhraje, pošlete na trať kurs 3,6:1. Podle bookmakerů se mu to ale spíše nepovede (1,2:1). Na triumf Schumachera v některé z kvalifikací sázejte s kursem 2,5:1. Pokud sedminásobný mistr v kvalifikačních jízdách pokaždé najde přemožitele, můžete trefit kurs 1,4:1.

Reklama