Hlavní obsah

Zlín narazí v poháru na divizní Rousínov

Náročný program mají tento týden fotbalisté druholigového Zlína. Po víkendovém ligovém střetnutí zajíždí A-mužstvo do divizního Rousínova k zápasu 2. kolo Ondrášovka Cupu.

Článek

Ševci navíc mají hned několik hráčů na marodce, takže jim komplikuje situaci i středeční utkání B-týmu. Rousínov dokázal v prvním kole vyřadit třetiligový tým Bystrce.

„Vzhledem k množství zraněných hráčů to bude skutečně velmi náročné. Je víc než pravděpodobné, že někteří kluci pojedou v úterý do Rousínova a ve středu vypomoct béčku do Mikulovic. Počtově nám to vychází tak akorát,“ potvrzuje složitou situaci před první polovinou tohoto týdne hlavní trenér zlínského A-mužstva Ladislav Minář.

Zdravotní problémy se totiž už v průběhu minulého týdne objevily u Karla Kroupy a Martina Vozábala, po sobotě k nim přibyli i David Šmahaj a Zdeněk Kroča. Nic to ale prý nemění na tom, že Zlín chce jednoznačně zvítězit a postoupit do třetího kola. „Jedeme si pro postup. Nic jiného nás nemůže ani zajímat. Sestava určitě dozná oproti sobotě několika změn, přesto zůstáváme favoritem. Hráči, kteří dostanou příležitost, by měli potvrdit svou příslušnost k druholigové kabině. Mezi druhou ligou a divizí je rozdíl dvou soutěží a po hráčích budu chtít, aby byl tento rozdíl patrný i na hřišti,“ uvedl Ladislav Minář.

Rousínov sice dokázal v prvním kole vyřadit třetiligovou Bystrc, nicméně start do soutěžní sezony se mu příliš nepovedl. Z úvodních pěti kol totiž vytěžil pouze jednu výhru a jednu remízu. O víkendu navíc Rousínov utržil těžký debakl na hřišti rezervy Slovácka, kde prohrál 2:9!

Utkání povede trojice rozhodčích Kocián, Gallo a Pelikán. Delegátem Českomoravského fotbalového svazu bude pan Rumplík.

Reklama