Hlavní obsah

Dva milionové útoky!

Do vysoké hry, která přesahuje špičku Ještědu, se odvážně pustil klient Tipsportu v Liberci. První říjnový den neváhal vložit do kursového sázení 220 tisíc korun. Sestavil dvě akovky, při tipování se ani jednou nespletl a získal celkem 2 757 000 korun!

Foto: Tipsport, CO

Vítězné tikety

Článek

Gólové drama

Liberecký stratég se zaměřil výhradně na fotbal. Z nabídky si vybral zápasy Evropské ligy a světového šampionátu dvacítek. Dechberoucí tipérské představení má dvě dějství. Do prvního tiketu Severočech vložil utkání Sparty v Kodani. Správně předpokládal, že Pražané na půdě dánského soupeře neuspějí. Sparta držela se soupeřem krok jen do 25. minuty, kdy vstřelil jediný gól zápasu senegalský útočník N´Doye. Akovku mohl roztrhat ve čtvrté minutě nastavení Kadlec, slibnou šanci však neproměnil. Velké štěstí měl sázkař v zápase Brémy - Bilbao. Vsadil si, že padnou nejméně tři branky a ještě v 90. minutě vedl Werder 2:0. Pak ale Athletic snížil, pro tipéra klíčový třetí gól vstřelil Llorente. V nastaveném čase pojistil výhru Brém z penalty Frings. Klid si sázkař užíval v Aténách, kde mu dvojtip jistil trefou do sítě Benfiky Majstorovič. V duelech mistrovství světa dvacítek výherce dopřál náskok Venezuele a Tahiti. Španělé ani Nigerijci ho nezklamali, soupeřům nasázeli potřebný příděl. Stotisícový vklad tak sázkař proměnil v 1 313 000 korun. Tím ale jeho měření s bookmakery neskončilo.

Soukupův Egypt

Sázkař cítil dobrou formu, a tak poslal do hry ještě jednu akovku se stejně tučným vkladem. V pohárovém souboji Fulhamu s Basilejí více věřil černobílému celku z Londýna. Jediným střelcem na Craven Cottage byl domácí středopolař Murphy. Nejméně tři vstřelené góly nasadil fotbalový fajnšmekr k zápasům v pražském Edenu a Valencii. Slavia prohrála s Lille vysoko 1:5, třetím gólem v 71. minutě otočil skóre ve prospěch francouzského týmu střídající Frau. Valencia udolala Janov 3:2. Sázkaře zápas zajímal do 56. minuty, kdy poslal srbský dlouhán Žigič domácí netopýry do vedení 2:1. Nejvyšší kurs na tiketu zasáhl tipér na šampionátu dvacítek. Tušil totiž, že Egypt vedený českým koučem Miroslavem Soukupem porazí Itálii. Ta sice dvakrát dokázala smazat náskok soupeře, v závěrečné dvacetiminutovce se však dvakrát prosadil Bodží a zařídil triumf pořadatelské země. Severočech si přihrál 1 444 000 korun. Když se daří, tak se daří…

Reklama