Hlavní obsah

Rána za půl milionu!

Ohlušující tipérská detonace se ozvala na pražské Letné. Sázkař v místní pobočce Tipsportu sestavil gradační tiket s dvanácti zápasy Evropské ligy. Při tipování se ani jednou nezmýlil a šedesát vsazených korun přetavil ve více než půl milionu korun. To je prostě bomba!

Foto: Jan Vítek, CO

Ilustrační foto - tiket

Článek

Nečekané klopýtání favoritů v utkáních Ligy mistrů ho odstavilo od výhry, a tak si sázkař z hlavního města spravil chuť v Evropské lize. Dvaašedesátiletý muž vybral z kursové nabídky dvanáct zápasů a políčil na skvostných 511 162 korun. Protože se Pražan ani jednou neocitl v tipérském ofsajdu, raduje se z půlmilionového zisku! Klient Tipsportu splnil podmínky Gradace, která zvyšuje celkový kurs o dvacet procent. Neváhal ji vsadit a pohodlně si zvýšil výplatu o 85 194 korun. Seznamte se s triumfálním počinem zkušeného hráče.

 

Jak dlouho jste rozmýšlel svoji strategii?

Do své oblíbené pobočky Tipsportu jsem šel s tím, že si vsadím na Evropskou ligu. Zdržel jsem se tam asi dvacet minut. Liga mistrů mi v tom samém týdnu nevyšla. Kdo by čekal, že AC Milán po prohře s Curychem vyhraje na Realu Madrid? Barcelona doma prohrála s Kazaní a Inter Milán jen remizoval s Kyjevem. Hrůza! Doufal jsem, že se mi v Evropské lize bude dařit mnohem líp. Pochopitelně jsem měl štěstí, ale to je při sázení potřeba, stejně jako ve sportu.

Sledoval jste vývoj zápasů?

Ne. Šel jsem si brzy lehnout, aspoň jsem si ušetřil nervy. Je mi dvaašedesát let a sázení už přece jen beru s větším nadhledem. Ráno jsem si koupil noviny a přečetl si výsledky. Samozřejmě to byl krásný pocit, když jsem zjistil, že jsem všechno trefil. Peníze se hodí, od začátku příštího roku už budu penzista.

Sázíte kromě fotbalu i na jiné sporty?

Fotbal jsem hrál třicet let za menší pražské kluby. Sázím na něj, ale ještě radši mám hokej. Vybírám si příležitosti z NHL, české extraligy a první ligy. Chodím do Holešovic na Spartu, ale ta mi v poslední době radost nedělala…

Už jste vyhrál u Tipsportu více peněz?

Na jednom tiketu ne, tohle je můj rekord. Dosud jsem vyhrál nejvíc zhruba patnáct tisíc korun při sázkách na střelce v NHL.

Zaměřujete se při výběru zápasů cíleně na Gradaci? Díky ní jste si zvýšil výplatu o více než 85 tisíc korun…

Gradaci zkouším docela často. V tomto případě by byl hřích ji nevsadit. Je to dobrý způsob, jak získat další peníze. Trefil jsem zajímavé kursy, a tak si zasloužím odměnu (smích).

Nejhodnotnější zásahy

Hertha - Heerenveen 0:1 (kurs 3,6:1)

Berlínskému celku se v bundeslize nedaří. Nejeden expert předpokládal, že se Hertha chytí proti Heerenveenu. Sázkař ovšem správně tušil, že vystoupení v Evropské lize krizi domácích ještě více prohloubí. „Na ukončení sérií moc nevěřím. Když to nejde, tak to prostě nejde. Navíc nechytal Drobný,“ podotkl tipér. Hertha sice měla v úvodu více ze hry, ve 36. minutě však Losada propálil brankáře Burcherta a zařídil triumf hostů z Nizozemska.

Temešvár - Anderlecht 0:0 (kurs 2,95:1)

Ve třetím hracím dnu Evropské ligy nepadl žádný gól pouze v Temešváru. Sázkař si mohl spokojeně mnout ruce, plichtu totiž očekával. Anderlecht zůstal v čele skupiny A, domácí klub pořadí uzavírá. „V Rumunsku to nikdo nemá lehké a hosté nepatří do extratřídy,“ poznamenal výherce.

Fulham - AS Řím 1:1 (kurs 2,85:1)

Kde tiketu hrozilo roztrhání? Na Craven Cottage v Londýně. Ještě ve třetí minutě nastaveného času vedl Fulham nad Římem zásluhou Hangelandovy trefy. Těsný náskok však Cottagers neudrželi. Andreolli po rohu Pizzara poslal míč pod břevno a remízová taktika byla správnou volbou. „Měl jsem štěstí. Spíše jsem si myslel, že nepadne žádný gól. Italové, to jsou známí betonáři,“ komentoval svůj tip autor tiketu.

Borisov - AEK Atény 2:1 (kurs 2,55:1)

Řekové šli o přestávce do kabin s náskokem, po pauze však běloruský celek výsledek otočil. V 51. minutě vyrovnal Pavlov a vzápětí bylo hostům na stadionu v Minsku ještě větší horko. Majstrojovič se šel po druhé žluté kartě předčasně osprchovat. Výraznou převahu Borisov zužitkoval pět minut před koncem, hlavou skóroval Alumona. „Bylo by nesmyslné podceňovat Borisov. Sice to není atraktivní tým, několikrát už ale ukázal svoji sílu,“ pravil sázkař.

Celtic - Hamburg 0:1 (kurs 2,5:1)

Vsadit si, že Celtic padne v zelenobílém Parku? To chce kus odvahy. Tipér věřil Hamburgu a ani tentokrát se nemýlil. „Celtic a Rangers nemají ve skotské lize konkurenci. V evropských pohárech se pak nestačí divit,“ řekl Pražan. Domácí si vytvořili převahu, v koncovce však selhali. Soupeř z německého přístavního města udělil Celtiku lekci z produktivity. Špílmachr Zé Roberto po hodině hry přihrál Bergovi a švédský forvard trefil levý roh branky.

Reklama