Hlavní obsah

Ďáblové se chystají na Moskvany!

V roli favoritů vstoupí dnes večer na jeviště divadla snů fotbalisté Manchesteru United. Rudí ďáblové v utkání Ligy mistrů přivítají CSKA Moskva. Před čtrnácti dny se oba týmy střetly v ruské metropoli a finalista minulého ročníku nejprestižnější pohárové soutěže vybojoval těsné vítězství.

Článek

Manchester United ve skupině B nepodává skvostné výkony, přesto si, narozdíl od mnohých jiných gigantů, počíná suverénně. Nejprve vyhrál v Istanbulu nad Besiktasem díky trefě Paula Scholese, poté brankami Ryana Giggse a Michaela Carricka otočil skóre v domácím souboji s Wolfsburgem. Třetí těsnou výhru si rudí ďáblové připsali před čtrnácti dny v Moskvě, kde byl jediným střelcem v závěru zápasu s CSKA záložník Luis Valencia. United uspěli, přestože se museli obejít bez několika tradičních opor. Na hřiště se nedostali Wayne Rooney, Ryan Giggs, Patrice Evra či Darren Fletcher. Co na tom, že Manchester příliš nezáří, ve sbírání bodů je zatím stoprocentní. V Premier League jsou United druzí s dvoubodovým mankem na Chelsea. V posledním zápase doma bez potíží zdolali Blackburn 2:0 brankami forvardů Dimitara Berbatova (gól v dnešním utkání s kursem 2,3:1) a Waynea Rooneyho (gól v dnešním utkání s kursem 2,1:1).

Dnes večer se United utkají s CSKA znovu, jen si vymění role, hostiteli jsou rudí ďáblové. Pro bookmakery Tipsportu je Manchester jasným favoritem, na jeho vítězství si můžete vsadit v kursu 1,33:1. Pro remízu je k dispozici kurs 4,4:1, lovci překvapivých výsledků možná nepohrdnou kursem 7,7:1 vypsaným na triumf armádního celku z východní velmoci.

Trefí se Tomáš Necid?

CSKA rozehrál základní skupinu porážkou 1:3 na půdě německého šampiona z Wolfsburgu, hattrickem se tehdy blýskl Grafite. První tři body v Lize mistrů si Moskvané připsali na své konto za výhru 2:1 nad Besiktasem. V dalším domácím zápase s oslabeným Manchesterem United CSKA litoval několika neproměněných šancí a nakonec nedosáhl ani na remízový bod. V ruské Premier Lize patří CSKA až pátá pozice. O víkendu tým porazil v Lužnikách Těrek Groznyj 1:0 zásahem českého útočníka Tomáše Necida ze čtvrté minuty (gól v dnešním utkání s kursem 5:1). Nový trenér CSKA Leonid Sluckij, jenž nahradil Juande Ramose, má za sebou úspěšnou premiéru. Jak se jeho svěřencům povede na Old Trafford?

Utkání začne ve 20:45 hodin, přímý přenos vysílá Nova Sport.

Reklama