Hlavní obsah

Souboj dvou týmů ze spodní části tabulky

Ani jednomu z dnešních soupeřů se v tomto ročníku basketbalové ligy zatím vůbec nedaří. Domácí USK Praha je třetí od konce a protivník z Ostravy dokonce předposlední. Týmy se spolu již utkaly na začátku října a zápas skončil jednoznačnou výhrou pražských vysokoškoláků.

Článek

Oba týmy mají po první čtvrtině soutěže poměrně problémy. Ostrava i USK Praha mají na svém kontě shodně dvě výhry, které jim vynesly předposlední místo tabulky. Zásluhou vzájemného utkání v prvním kole, které vyhráli vysokoškoláci rozdílem čtrnácti bodů (83:97) jsou na příčce desáté. Ostrava si dva body získala zásluhou výhry nad Sokolem Vyšehrad a v posledním kole překvapivě na půdě Kolína (68:81). To by mohlo znamenat vzrůstající formu a odlepení se od tabulkového dna.

Do ostravského týmu se již zapracoval Levell Payne a rázem se po Marku Stuchlém (14,2) stal s 12,5 body druhým nejlepším střelcem Ostravy. Hned za nimi je Mikel Mitchell s 12,4 body. Obě mužstva jsou hned po jasně posledním Vyšehradu nejhorší i v počtu nastřílených bodů.

Podle bookmakerů Tipsportu jsou v dnešním utkání favoritem domácí s kursem 1,7:1, na vítězství hostující Ostravy je pro vás připraven kurs 2,15:1. Utkání začíná v 18:00.

Zprávy ze světa kursového sázení na sazeni.sport.cz

Reklama