Hlavní obsah

Středa 11.listopadu šťastným dnem pro některé sázkaře.

Na tři sázkaře se ve středu 11.listopadu usmálo štěstí a připsali si velice pěkné výhry na svá konta. Nechte se inspirovat, třeba se příště usměje štěstěna i na Vás.

Foto: Jan Vítek, CO

Ilustrační foto - tiket

Článek

Vysoká výhra putuje z Tipsportu do Luhačovic

Luhačovice, 11. listopadu 2009 – Výhradně na fotbalové souboje se zaměřil sázkař z Luhačovic, který sestavil svůj vítězný tiket v místní pobočce sázkové kanceláře Tipsport. Skvělý odhad mu přinesl z vsazené stokorunu vysokou výhru 87 624 korun.

Sázkař se blýsknul záviděníhodnou znalostí evropského fotbalového prostředí, ani v jednom ze šesti vsazených zápasů se totiž nemýlil. Přesně podle jeho odhadů skončily souboje druhé německé, italské, francouzské a anglické ligy, stejně jako kvalifikace na MS „17“ mezi Norskem a Moldavskem, v níž tipér vsadil na neprohru hostů. Nejvyšší kurs (6,20:1) trefil sázkař v zápase úřadujícího mistra Slavie s Olomoucí, který zkrátil na úvodní dějství. V tom přesně podle sázkaře dominovala již od třetí minuty díky trefě Hořavy hostující Olomouc.

Padesátitisícová výhra pro sázkaře z Rožnova!

Rožnov pod Radhoštěm, 11. listopadu 2009 – Příjemnou sumou ve výši 52 331 korun obohatil své konto sázkař z Rožnova pod Radhoštěm, který svůj úspěšný tiket sestavit v  místní pobočce sázkové kanceláře Tipsport.

Zkušený tipér se odvážně pustil do remízových sázek na zápasy evropských fotbalových lig. Správně odhadl vývoj šesti vsazených zápasů, a po posledním hvizdu rozhodčího se tak mohl radovat z vysoké výhry 52 331 korun. Nejvyšší kurs (3,40:1) trefil tipér v souboji německých bundesligových celků Norimberku a Brém. Výhru sázkaři zachránil Hunt z hostujícího týmu, který upravil skóre na 2:2 ve druhé minutě nastavení.

Sázkař z Českých Budějovic získal u Tipsportu více než 120 000 korun!

České Budějovice, 11. listopadu 2009 – Perfektní znalostí fotbalového prostředí se může pyšnit sázkař z Českých Budějovic, který svůj vítězný tiket sestavil v jedné z místních poboček sázkové kanceláře Tipsport. Z 1 500 vsazených korun vytěžil vysokou výhru ve výši 126 345 korun.

 Do svého tiketu vložil úspěšný sázkař celkem 7 zápasů belgické, italské, izraelské, německé, nizozemské a švýcarské první fotbalové ligy. Ve všech případech neomylně přisoudil výhru hostujícímu týmu. Nejvyšší kurs (2,35:1) trefil tipér v souboji nizozemského Alkmaaru s Ajaxem. Domácí si v prvním poločase vytvořili těsný náskok, po výměně stran však úřadující šampion čtyřikrát inkasoval a dokázal už pouze snížit. Téměř neuvěřitelnou devítigólovou přestřelku nabídlo švýcarské měření Luzernu s Basilejí. Hosté třikrát vedli, Luzern však pokaždé dokázal vyrovnat a v 87. minutě se ujal vedení 4:3. Přesto se nakonec smála Basilej a s ní i sázející Jihočech.

Reklama