Hlavní obsah

Mladoboleslavští vyzvou doma lídra z Vítkovic

Středočeský tým z Mladé Boleslavi zatím v tomto ročníku příjemně překvapuje a drží se uprostřed extraligové tabulky. Dnes ho však čeká jeden z nejsilnějších týmů celé soutěže, jelikož do města aut přijedou Vítkovice. Po reprezentační pauze tak můžeme sledovat velmi zajímavý duel.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Radost hokejistů Liberce z branky do kladenské sítě

Článek

Obrovský rozdíl je možno v této sezoně zaznamenat ve výkonech Mladé Boleslavi. Loni se Středočeši téměř neodlepili ode dna tabulky, v tomto ročníku převzala jejich roli Kometa Brno. Přes veškeré zlepšení však chtějí vítkovičtí v Mladé Boleslavi uspět. Nejedeme tam s tím, že když uhrajeme bod, tak to je dobrý. Jedeme tam jednoznačně s tím, že chceme vyhrát," říká odhodlaně Petr Hubáček.

Ve vítězství věří i trenér Alois Hadamczik. „Opět nám začíná soutěž, tentokrát jedeme v den utkání. Budeme chtít vyhrát a navázat na předchozí dobré výkony,“ prozradil vítkovický kouč. Bývalý rezprezentační trenér nebude moci v dnešním zápase počítat s gólmanem Štěpánkem, v obraně bude chybět dlouhodobě zraněný Barinka a Malík, jenž ve Vítkovicích ukončil angažmá. V útoku bude vedoucí tým tabulky postrádat Yoricka Treilleho.

Týmy se spolu v této sezoně už jednou potkaly a ve Vítkovicích skončil zápas jednoznačným vítězstvím 3:0 pro domácí. Oplatí jim dnes středočeský klub minulou porážku? Vsadit si na Mladou Boleslav můžete s kursem 2,37:1, na vítězství Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,25:1. Utkání začíná v 18:10, přímý přenos vysílá Česká televize.

Zprávy ze světa kursového sázení na sazeni.sport.cz

Reklama