Hlavní obsah

Zlín chce zastavit propad už proti Mladé Boleslavi

O tom, jak je letošní ročník extraligy vyrovnaný, se v posledních kolech přesvědčili hokejisté Zlína. Berani před pár koly vedli tabulku, nyní jsou až čtvrtí a na vedoucí duo Vítkovice – Pardubice ztrácejí již čtyři body. Zabrat chtějí v pátečním duelu 28. kola proti Mladé Boleslavi.

Článek

Zlín nezvládl dohrávku v Pardubicích, kde prohrál těsně 3:4. Domácí vedli po první třetině o dva góly, hostům se podařilo srovnat, na gól Koukala ze 38. minuty už odpověď nenašli. Zlín prohrál potřetí v řadě a výsledkovou mizérii musí rychle ukončit, pokud nechce tabulkou padat ještě výrazněji. V našlapaném hodnocení má před osmým Libercem jen osmibodový náskok.

Devátá je Mladá Boleslav, která na Severočechy ztrácí jediný bod. Právě s Libercem naposledy Boleslav prohrála jasně 0:4. V Bruslařském klubu ze zdravotních důvodů skončil finský útočník Virkkunen, jenž byl od 8. listopadu u týmu na testech.

Téměř přesně před rokem Boleslav doma Zlín rozstřílela 7:2, celkem ve čtyřech vzájemných zápasech získala sedm bodů.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 1,62, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,75. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama