Hlavní obsah

Bochum v souboji o udržení hostí Kolín nad Rýnem

Tak nějak tradičně hrají fotbalisté Bochumi v německé bundeslize spíše o záchranu. Letos je pod nimi jen zoufalá Hertha s pěti body, předposlední VFL se pokusí posunout tabulkou výše v páteční předehrávce 14. kola proti Kolínu nad Rýnem. Ten před sezónou předpokládal, že mu navrátilec Podolski vystřílí minimálně klidný střed.

Článek

Situace je ale jiná, Kolín je až patnáctý a jeho ofenzíva je nejhorší v celé soutěži. Sedm vstřelených gólů ve třinácti duelech je naprosto tristní bilance a není potřeba hledat důvody špatného umístění. V minulém kole Kolín doma vyhořel, Hoffenheim si odvezl vítězství 4:0.

Bochum sice nastřílela 13 gólů, ale zase už 25x inkasovala. Více branek dostala jen poslední Hertha a Freiburg. Naposledy Bochum ale překvapila a zvítězila na hřišti aspiranta na titul Hamburku. Po čtyřech porážkách v řadě. Prasečí chřipkou onemocněl slovinský útočník Dedič.

V minulé sezóně Kolín v Bochumi vyhrál 2:1, jarní odveta v posledním kole skončila remízou 1:1.

Na vítězství Bochumi si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Kolína nad Rýnem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,15.

Reklama