Hlavní obsah

Dotáhne se Ostrava na špičku soutěže?

Volejbalisté Ostravy vyhráli dvě extraligová utkání za sebou a dnes svou sérii chtějí prodloužit proti Havířovu. Ostrava je v současné chvíli v tabulce třetí. Na první místo jí scházejí tři body, nicméně má dvě utkání k dobru. Havířov je přeposlední a za čtrnácti dosavadních zápasů zvítězil pouze čtyřikrát.

Článek

Naposledy havířovští sice vyhráli nad Ústím nad Labem, ale předtím prohráli čtyři zápasy v řadě. Přesně takovou nelichotivou sérii mají za sebou volejbalisté Havířova, kteří od sedmého listopadu dokázali vyhrát pouze na domácí palubovce s Ústím.

Dnes se vydali do Ostravy, kde je však čeká nesmírně těžký zápas. Domácí totiž mají formu a v tabulce jsou třetí za Kladnem a Libercem. Na první místo ztrácí tři body, ale mají dva zápasy k dobru. Již dnes se tak mohou přiblížit samotnému vrcholu soutěže.

V zápase by Ostrava měla být jednoznačným favoritem. Na její vítězství si můžete vsadit s kursem 1,05:1, na výhru Havířova byl vypsán kurs 6,5:1. Utkání začíná v 18:00, přímý přenos vysílá ČT4.

Reklama