Hlavní obsah

Já jsem snad soutěžil sám, smál se vítěz 50l sudu piva

Prosincová soutěž o 50l sud piva Gambrinus skončila už sice už před Vánocemi, ale její vítěz Zbyněk Styblík z Prahy si pro svou cenu došel v prvních lednových dnech. Zprávou o vítězství byl tak zaskočen, že stále ještě neví, s kým vším svou cenu vypije.

Foto: CO, CO

Vítěz 50l sudu piva Gambrinus Zbyněk Styblík

Článek

Soutěžil jste na našich stránkách poprvé? Ano, soutěžil jsem úplně prvně a byla to tak trochu náhoda.

Kde jste se tedy o soutěži dozvěděl? Jen tak jsem surfoval na internetu a uviděl jsem banner s odkazem, kterého jsem se chytil.

Odpověď na otázku jste věděl z hlavy nebo jste se raději někam podíval pro nápovědu? Věděl jsem jí ihned, ale člověk si to raději zkontroluje. Takže jsem si to ještě raději ověřil.

Co vám problesklo hlavou, když jste se o výhře dozvěděl? Obrovské nadšení! Jinak se mi honily hlavou myšlenky, že jsem musel být asi jediný soutěžící, protože vyhrát takhle na první pokus se mi zdálo být nemožné (směje se).

Už víte, jak s výhrou naložíte? Možností je několik, proto si to ještě nechám projít hlavou. S největší pravděpodobností udělám s co největším okruhem přátel nějakou výjimečnou akci nebo spojíme narozeniny. Rozhodně to musí být větší počet lidí, aby se to zvládlo vypít.

Podobné soutěže na našich stránkách plánujeme dělat pravidelně. Zúčastníte se i nějaké další? Výhra mě určitě namotivovala, proto budu soutěžit určitě i nadále.

Vítězi gratulujeme a přejeme spoustu příjemných chvil při její konzumaci.

Reklama