Hlavní obsah

Sázkaři odepsali Karla Jarolíma

Praha, 30. března 2010 – Trenérovi Slavie nedávali sázkaři žádnou šanci už před rozhodujícím duelem v Ostravě. „A neváhali na to jednotlivě vsadit desetitisíce korun,“ potvrzuje mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek. Vedení Slavie totiž před zápasem vydalo prohlášení, že pokud Jarolím nepřiveze z Ostravy alespoň bod, u týmu končí.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Ustaraný výraz trenéra pražské Slavie Karla Jarolíma

Článek

A sázkaři absolutně nevěřili, že by Slavia body ze severu Moravy přivezla. „Devadesát procent z nich sázelo na výhru Ostravy, na remízu a výhru Slavie šlo zbývajících deset procent sázek,“ říká Lubomír Ježek.

Kursy na výhru Ostravy tak padaly před utkáním dolů z 2,3:1 na 2:1, naopak na výhru Slavie kurs stoupnul z 2,95:1 na 3,45:1. „Sázkaři taktéž věřili, že padne 3 a více gólů a že autorem minimálně jednoho z nich bude ostravská kometa Matěj Vydra. I tyto tipy přispěly k tomu, že sázkaři u Tipsportu na tomto utkání vyhráli pořádný balík,“ dodává Ježek.

Úspěšný den sázkařů podpořil i další ostravský klub, hokejisté Vítkovic, v jejichž výhru v sedmém zápase čtvrtfinálové série se Spartou také věřila většina sázkařů a neváhali dokonce dávat oba duely na jeden tiket. „To se paradoxně vyplatilo sázkaři z Prahy, který k oběma zápasům přišpendlil tip 1, věřil tedy sportovcům z Ostravy, což mu dalo kurs 4,5:1 a při sázce 10 tisíc korun bral 45 tisíc,“ prozrazuje Lubomír Ježek. Nejvyšší výhru u Tipsportu včera ale získal sázkař z Liberce, který vsadil 50 tisíc korun na 4 zápasy: výhru Ostravy, Vítkovice – Sparta padne 0-5 gólů, Manchester C. – Wigan a Bilbao – Santander, vše tipnul správně, a tak si při kursu 11,29 odnesl z Tipsportu 564.500 Kč.

Reklama