Hlavní obsah

Tipsport hráči utkání uplynulého kola jsou David Střihavka a Vít Baránek

V tomto kole vyhlásili diváci přímých přenosů Gambrinus ligy Tipsport hráčem utkání Davida Střihavku z Plzně a Víta Baránka z Ostravy.

Foto: fcviktoria.cz

David Střihavka z Plzně.

Článek

Plzeň – Jablonec 1:1DAVID STŘIHAVKAÚtočník Viktorie Plzeň se na začátku jarní sezóny potýkal s nepříjemnými<br/> zdravotními potížemi. Nejprve měl potíže s krví, vzápětí si zranil koleno a musel na artroskopickou operaci.V zápase proti Jablonci začal skvěle. Hned v úvodu přesnou hlavičkou do protipohybu brankáře poslal svůj tým do vedení. „Jsem za ten gól rád. Je to pro mě povzbuzení, protože mi začátek jara pokazilo zranění a ještě před čtrnácti dny jsem ani pořádně netrénoval,“ prohlásil spokojený střelec.Své brankové konto mohl ještě rozšířit, ale ve svých dalších dvou šancích neuspěl. „Mohl jsem být slavný a bohužel nejsem,“ posteskl si Střihavka. Přesto byl nejvýraznější postavou zápasu a patří mu titul Tipsport hráč utkání.Liberec – Baník Ostrava 0:1VÍT BARÁNEKOstravský Baník hraje o titul a v Liberci k němu nejtěsnějším vítězstvím udělal další důležitý krok. Těžko by ale baníkovci mohli myslet na výhru, kdyby neměli v brance excelentního Víta Baránka. Ten zejména v úvodu zápasu své spoluhráče několikrát podržel. Zejména při Nezdarově hlavičce, kterou dokázal vyrazit ve chvíli, kdy už liberečtí diváci začínali slavit gól.„To byl asi nejtěžší zákrok. Ale měl jsem při něm i trošku štěstí,“ svěřil se po zápase ostravský brankář. V ostravské kabině se tak pomalu ale jistě začíná mluvit o domácím titulu. „Ať to dopadne, jak chce, jakékoliv umístění do třetí příčky pro nás bude úspěch,“ uvedl Vít Baránek, vyhlášený Tipsport hráčem utkání.

Hráče televizních utkání volí fanoušci prostřednictvím SMS. Pět hlasujících vždy získá 5x 1000 Kč. Seznam výherců <a href="http://redsys.sport.cz/www.hracutkani.cz/2-vyherci.html" target="_blank"><u>naleznete zde</u></a> .  

Reklama