Hlavní obsah

Bochum se rve o záchranu, Stuttgart stále myslí na třetí místo

Dramatický závěr čeká fotbalovou bundesligu. O titul se přetahují Bayern se Schalke, ještě vyrovnanější je situace na konci tabulky. Vyjma poslední Herthy Berlín o záchranu bojují čtyři celky. Jedním z nich je Bochum, která v páteční předehrávce 32. kola přivítá Stuttgart. Ten stále pošilhává po třetím místě, na které aktuálně ztrácí čtyři body.

Foto: Christof Stache, ČTK/AP

Fotbalový brankář Jens Lehmann v dresu Stuttgartu

Článek

Do konce soutěže chybí už jen tři zápasy a každý bod se počítá. Patnáctá Bochum má stejně bodů jako Norimberk a Freiburg, o bod méně má předposlední Hannover. V minulém kole tým VFL prohrál v Kolíně nad Rýnem 0:2.

Stuttgart si naposledy poradil s trápícím se Leverkusenem, výhru 2:1 mu zařídil dvěma góly Cacau. V zápase se ale zranil pravý bek Celozzi, který nemůže v pátek nastoupit. Pro žluté karty nesmí hrát útočník Pogrebňak. Po operaci ramene se už do tréninku zapojil Boka.

Podzimní vzájemný zápas skončil remízou 1:1. Stuttgart začátkem prosince vedl po gólu Tasciho (63.), Bochum odpověděla v předposlední minutě Fuchsem.

Na vítězství Bochumi si můžete vsadit v kursu 4,22, na výhru Stuttgartu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,77. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,65.

Reklama