Hlavní obsah

Rudí ďáblové mohou přeskočit Chelsea, hostí ale silný Tottenham

Vrátit do čela Premier League se v sobotu mohou fotbalisté Manchesteru United. Obhájce titulu ale hostí nebezpečný Tottenham, který hájí čtvrtou příčku v Premier League. Chelsea, před víkendem mající jednobodový náskok, přivítá Stoke až v neděli.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Fotbalisté Manchesteru United se radují z branky Naniho (druhý zprava).

Článek

Manchester United vykřesal naději na titul vítězstvím v městském derby proti City, na jehož trávníku Rudí ďáblové zvítězili 1:0. Jediný gól zařídil v nastavení utkání Paul Scholes. Pětatřicetiletý veterán si naskočil na centr Evry a hlavou rozhodl.

Tottenham v minulém kole United pomohl, doma totiž zdolal vedoucí Chelsea. Nejprve potrestal ruku kapitána Blues Terryho v pokutovém území z penalty Defoe, ještě do přestávky prostřelil českého gólmana Petra Čecha Bale. Londýňané, kteří hráli od 67. minuty bez vyloučeného Terryho, v nastavení už jen snížili Lampardem.

Podzimní vzájemný duel skončil vítězstvím svěřenců trenéra Fergusona 3:1. Domácí sice už v první minutě poslal do vedení Defoe, skóre otočili Giggs, Anderson a Rooney. Prvního prosince Manchester United porazil Tottenham v Carling Cupu 1:0, oba góly vstřelil Gibson.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,44, na výhru Tottenhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,17. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,27.

Reklama