Hlavní obsah

Chelsea musí zabrat, jinak jí může titul proklouznout mezi prsty

Nepříjemnou ztrátu utrpěli v minulém kole Premier League fotbalisté Chelsea. Londýnský celek s Petrem Čechem v brance už pomalu plánoval mistrovské oslavy a sesazení suverénního Manchesteru United z trůnu, pak ale přišlo klopýtnutí na hřišti Tottenhamu. Náskok na čele byl před víkendem jen jednobodový, vrátit zpět na vítěznou vlnu se svěřenci kouče Ancelottiho chtějí v duelu proti Stoke.

Foto: Lefteris Pitarakis, ČTK/AP

Útočník Chelsea Didier Drogba

Článek

Chelsea v sezóně dvakrát Manchester United porazila, přesto jsou Rudí ďáblové stále ve hře o další titul. Londýnský klub totiž nezvládl městské derby, které vyhrál domácí Tottenham 2:1. Kohouti oba góly vstřelili už v první půli, Chelsea v nastavení korigovala Lampardem. Po vyloučení bude v sestavě chybět kapitán Terry. Pro zranění sezóna PL skončila Essienovi a Obi Mikelovi.

Stoke je v klidném středu tabulky, v minulém kole ale prohrálo. Doma podlehlo Boltonu 1:2, jediný gól City vstřelil Kitson. Po duelu na Chelsea změří „Potters“ 9. května i s Manchesterem United, mohou tak výrazně promluvit do bojů o titul.

Začátkem března Chelsea porazila Stoke 2:0 v FA Cupu, její góly vstřelili Lampard a Terry. Podzimní vzájemný duel rovněž vyhrál londýnský klub, rozhodující gól vstřelil ve čtvrté minutě nastavení Malouda. Domácí vedli po trefě Fayeho, v nastavení první půle srovnal Drogba.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,14, na výhru Stoke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 20,33. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6,54.

Reklama