Hlavní obsah

Tipsport hlásí dalšího milionáře!

Prostřednictvím internetu vstoupil do světa kursového sázení fotbalový labužník, který ohromil devětadvaceti neomylnými zásahy. Čtyři sta vsazených korun přetavil ve výhru 1 166 532 korun!

Foto: Martin Svoboda, CO

Miliónový tiket

Článek

„Splnil se mi sen. Nevěřil jsem, že trefím úplně všechno, spíš tajně doufal,“ poznamenal tipér, jenž rozšířil řady milionářů. Vsadil si ve středu po třiadvacáté hodině, v době, kdy už většina lidí spí. „Kvůli zaměstnání se někdy dostávám k sázení takhle pozdě. Zase ale mám klid na přípravu tiketu,“ podotkl noční pták.

Nejhodnotnější zásah zaznamenal v Premier League. Správně tušil, že Aston Villa v městském derby zdolá Birmingham. Hosté byli několikrát blízko vedení, sedm minut před koncem však proměněnou penaltou rozhodl o vítězství favorita Milner. Adrenalinový byl i bundesligový souboj Brém s Kölnem. Také zde byl klíčovým momentem úder z puntíku, v nastavení vystřelil výhru Werderu Frings. Penaltou srazila soupeře do kolen také Valencia. Díky preciznímu provedení exekutora Villy odjela domů s prázdnou La Coruňa. Tipér bojoval se svým tiketem od čtvrtka do neděle. „Poslední utkání se hrálo v Marseille, a to už jsem byl hodně nervózní,“ svěřil se sázkař. Duel francouzské elitní soutěže rozhodla brzká branka Valbueny, který pokořil St. Etienne. „Další gól už Olympique nepřidal, a tak jsem jen doufal, že hosté nevyrovnají,“ řekl bývalý aktivní fotbalista. V závěru měl on i domácí tým štěstí, když Benalouane hlavou trefil tyč.

Reklama