Hlavní obsah

Newcastle se poprvé představí doma, Aston Villa je favoritem

Soubojem týmů s naprosto rozlišným startem Premier League je nedělní duel Newcastlu s Aston Villou. Zatímco domácí „Straky“ neměly šanci v Manchesteru United a prohrály 0:3, celek z Birminghamu stejným skóre spláchl West Ham.

Foto: AFP

Hráči Newcastlu se radují

Článek

Newcastle v Manchesteru vzdoroval jen půl hodiny, pak skóroval Berbatov. Ještě do přestávky zvýšil Fletcher a o vítězi bylo rozhodnuto. Definitivní podobu výsledku dal veterán Giggs v 85. minutě. Do hry by po zranění mohli zasáhnout Lovenkrands a Guthrie.

Aston Villa sice přišla několik dní před startem ligy o odstoupivšího trenéra O’Neilla, v duelu proti West Hamu však nebylo nic znát. Villans poslal do vedení už po čtvrthodině Downing, ve 40. minutě zvýšil Petrov. Třetí gól pak po přestávce přidal Milner. Ten v týdnu odešel (za údajných 26 miliónů liber) do Manchesteru City, opačným směrem zamířil jiný záložník Stephen Ireland.

Aston Villa si ve čtvrtek přivezla nadějnou remízu 1:1 z Vídně, o postup do Evropské ligy bojuje s Rapidem. Zranění jsou Agbonlahor a Carew.

V listopadu 2008 Newcastle doma Aston Villu porazil 2:0, jarní odveta skončila vítězstvím Villans 1:0. Aston Villa v St. James’ Parku nevyhrála od roku 2005.

Na vítězství Newcastlu si můžete vsadit v kursu 2,84, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,01.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama