Hlavní obsah

Brno chce první body potvrdit i na hřišti favorizované Olomouce

V minulém kole fotbalisté Brna porazili Mladou Boleslav a ukončili tak čekání na první letošní ligové body. Po pěti kolech je ale Zbrojovka stále poslední, navíc ji čeká zápas v Olomouci. Ta může být se startem Gambrinus ligy spokojená, z druhé příčky jako jediná drží krok s vedoucí Plzní. V minulé sezóně navíc Brno dvakrát porazila.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Atraktivní zákrok brněnského gólmana Bureše na Spartě.

Článek

Na Západočechy ztrácejí Hanáci dva body a jako jeden ze tří celků ještě v sezóně neprohráli. Jen dvakrát remizovali, v prvním kole 2:2 v Plzni a pak v Příbrami. Jablonec, Ústí nad Labem i naposledy Ostravu Olomouc porazila.

Brno trápí špatná defenzíva, jako jediný tým v lize inkasovalo přes deset gólů (11). Funkcionáři klubu z moravské metropole se ale snaží situaci zlepšit, z vedoucí Plzně získali Filipa Rýdela, z Jablonce Tomáš Michálka a obranu by měl zpevnit Martin Hudec. Brno oba zápasy na hřištích soupeřů prohrálo, v Jablonci 0:1 a v Ostravě 0:3.

Vzájemná bilance jasně hovoří pro Olomouc. Ta vyhrála 16 z 34 utkání, v devíti případech se oba celky rozešly po remíze. Skóre mají Hanáci aktivní 45:32. V minulé sezóně Olomouc doma rozstřílela Brno 5:0, dvakrát se trefil Ordoš. Jarní odveta skončila vítězstvím Hanáků 2:1, oba góly hostí vstřelil Navrátil.

Na vítězství Olomouce si můžete vsadit v kursu 1,45, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama