Hlavní obsah

Liverpool ve šlágru kola hraje v Manchesteru, Citizens nechtějí opět ztratit

Druhé kolo a opět šlágr Premier League čeká na fotbalisty Liverpoolu. Ti přes oslabení vydřeli remízu s Arsenalem a v pondělí se představí na hřišti Manchesteru City. Ten hodlá odčinit zaváhání z prvního kola, kdy remizoval na trávníku Tottenhamu. Další bodová ztráta by pro ambiciózní domácí byla velice nepříjemná.

Foto: Laszlo Balogh, Reuters

Fotbalisté Liverpoolu se radují z branky.

Článek

Citizens v letní přestávce opět utráceli a posilovali, jako poslední zatím přišel záložník James Milner. Za anglického reprezentanta Aston Villa údajně získala 26 milionu liber a navícdalšího středopolaře Stephena Irelanda. Manchester ve čtvrtek zvládl první zápas 4. předkola Evropské ligy, vítězství 1:0 v Temešváru mu zařídila nová posila Balotelli.

Liverpool v prvním kole hostil Arsenal a v nastavení první půle byla vyloučená nová posila Reds Joe Cole. I bez něj ale poslal domácí do vedení Ngog a Reds vedení srdnatě hájili. Arsenal ale dokázal tlak proměnit ve vyrovnání, které nešťastným zákrokem zařídil v nastavení gólman Reina. V Evropské lize Liverpool porazil 1:0 turecký Trabzonspor, Joe Cole navíc neproměnil penaltu.

V minulé sezóně oba vzájemné zápasy skončily nerozhodně. Nejprve Liverpool poslal do vedení Škrtel, hosté otočili skóre Adebayorem a Irelandem. O minutu později však vyrovnal Benajoun. Jarní odveta v Manchesteru branku nepřinesla.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 2,28, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,19. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,96.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama