Hlavní obsah

Anderlecht potvrzuje nadějnou remízu z Bělehradu doma

Vstřelit dva góly na hřišti soupeře je v pohárové matematice obvykle skvělé. Fotbalisté Anderlechtu Brusel v Bělehradě vstřelili domácímu Partizanu dokonce tři, jeden z toho byl ale vlastní. Po remíze 2:2 tak belgický mistr s českými fotbalisty v kádru musí postup do hlavní fáze Ligy mistrů potvrdit doma.

Foto: Yves Herman, Reuters

Romelu Lukaku z Anderlechtu Brusel (uprostřed) slaví trefu v utkání předkola Ligy mistrů proti The New Saints. S gratulací spěchá i Jan Lecjaks.

Článek

Nešťastníkem, který si vlastní gól vstřelil, byl český fotbalista Jan Lecjaks. Bývalý hráč Plzně se snažil odvrátit centr z levé strany, míč se mu svezl po noze a neomylně zamířil do šibenice vlastní branky. Předtím ale už Lecjaks povedeným centrem připravil gól pro Gilleta.

Na hřišti byli i další čeští fotbalisté. Po podpisu nové smlouvy nechyběl v základu reprezentant Jan Polák, stejně jako obránce Ondřej Mazuch. Na posledních šest minut přišel Lukáš Mareček. V minulé sezóně Anderlecht nepustil do lukrativní ligy mistrů Olympique Lyon, který po domácím vítězství 5:1 vyhrál 3:1 i v Belgii.

Partizan se rovněž loni mezi evropskou smetánku neprobojoval, Apoel Nikósie sice doma porazil 1:0, po porážce 0:2 na Kypru měl smůlu. V Lize mistrů se srbský tým představil jedinkrát – v sezóně 2003/04.

Na vítězství Anderlechtu si můžete vsadit v kursu 1,50, na výhru Partizanu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,0. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,60.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama