Hlavní obsah

Tottenham dohání manko z Bernu, cítí šanci na postup

Sen o Lize mistrů se fotbalistům Tottenhamu na hřišti švýcarského vicemistra Young Boys Bern rychle rozplýval. Po necelé půlhodině prohrával čtvrtý celek minulé sezóny anglické ligy o tři góly a vypadalo to s ním bledě. Dokázal ale vstřelit dva góly, a tak v domácí odvetě mu stačí k postupu vítězství 1:0.

Foto: David Gray, Reuters

Fotbalisté Tottenhamu se radují s kapitánem Robbie Keanem (uprostřed) z branky.

Článek

Podobný start úvodního zápasu čtvrtého předkola Champions League asi ani ti nejzarytější příznivci Bernu nečekali. Jejich miláčci vedli ve 28. minutě nad Tottenhamem 3:0, když se prosadili Lulič (4.), Bienvenu (13.) a Hochstrasser (28.).

Londýnský klub se ale dokázal z direktu oklepat a ještě do přestávky snížil Bassongem. Přijatelný výsledek do odvety svěřencům trenéra Redknappa zajistil gól Pavljučenka z 83. minuty). Premier League Tottenham odstartoval bezbrankovou remízou s ambiciózním Manchesterem City.

Tottenham se mezi evropskou elitou představil jedinkrát, v sezóně 1961/62 ale v PMEZ postoupil až do semifinále, kde jej vyřadila Benfika Lisabon.

Na vítězství Tottenhamu si můžete vsadit v kursu 1,23, na výhru Young Boys vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,10. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 9,80.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama