Hlavní obsah

Sázka na senátní volby přinesla odvážnému sázkaři výhru 735 tisíc!

Jeden na jednoho. Těsné výsledky i jasné výhry. Přesně jako na sportovních kolbištích. Jenže klient Tipsportu, který sází na internetu, tentokrát vystavěl svůj tiket z valné většiny mimo hřiště - sáhl po 15 soubojích ve 2. kole senátních voleb. Řídil se neomylným instinktem a za stokorunu získal více než 735 tisíc korun!

Foto: Tipsport, CO

Vítězné tikety

Článek

„Politika je můj koníček,“ netajil se úspěšný sázkař, který svou životní trefu poskládal tři dny před začátkem 2. kola senátních voleb. Bookmakeři Tipsportu kursově ohodnotili všech 27 soupeřících dvojic, on si z nich vybral 15. Přitom jen v devíti soubojích se dalo hovořit o sázce na jasné favority. Jinde tipér volil z kursové plichty, nebo dal přednost nefavorizovaným osobnostem. Dokonalý politický instinkt osvědčil zejména v Praze 6, kde Petr Bratský z ODS porazil Bedřicha Moldana, zástupce TOP 09 spolu se Starosty a nezávislými, o pouhých 70 hlasů. „Nejvíc pyšný jsem ale na odhad, že se senátorem v Ústí nad Labem stane Jaroslav Doubrava. Původně to měl být vyrovnaný souboj, ale na konci už měl mnohem nižší kurs. U ostatních byla moje jistota daleko menší,“ cenil si autor úžasného tiketu svého tipu na zástupce sdružení Severočeši.cz.

Všechny těsné souboje pečlivě prostudoval, nestřílel od boku. A přesně věděl, že druhé kolo nejlépe zvládnou zástupci sociální demokracie. „V minulých senátních volbách jsem neodhadl náladu ve společnosti. První kolo, to tehdy také byla oranžová vlna a já si myslel, že ve druhém kole lidé otočí. Nestalo se, takže jsem byl tentokrát velice opatrný se sázkami na kandidáty pravice,“ vysvětlil osm tipů na senátory z řad ČSSD.

„Skvělý zisk 735 177 korun sázkaři ovšem nezajistila pouze politická klání. Dalších pět duelů přibylo z domácích i evropských soutěží v hokeji, fotbale a basketbale,“ doplňuje Jiří Hadrava z tiskového oddělení Tipsportu.

Reklama