Hlavní obsah

Češi se utkají ve druhém zápase se Švýcarskem

, 16. února 2006

I ve druhém dni se ve skupině A hokejového olympijského turnaje potkají papíroví favorité s týmy, kterým se příliš nevěří. České hokejisty čeká necelých 18 hodin od skončení prvního zápasu tým Švýcarska.

Článek

Naši hráči včera neměli proti týden spolu trénujícím Němcům jednoduchou práci, ale zápas zvládli. V první třetině se ovšem zranil brankář Hašek a Vokoun si olympijskou premiéru odbyl nečekaně o den dříve. Dnes bude chytat znovu, již ovšem podle původního plánu. Útočné řady budou nastupovat zřejmě v podobě, v jaké včera končily. Eliáš se dostal do nominace místo zraněného Průchy, ale sám nedohrál ani první zápas na turnaji. Do hry se tak zapojil i nejdiskutovanější nominovaný hráč Olesz.

Švýcaři včera nedokázali vstřelit Finsku žádnou branku a vůbec se jim nedařila hra v oslabení. Po dvou třetinách měnili za jasného stavu i brankáře, když Gerbera střídal Aebischer. Týmu zatím tedy nepomohlo ani krátké soustředění podstatné části mužstva z konce ledna a následné přípravné zápasy.

Bookmakeři BetAndWin vidí jednoznačného favorita v našich reprezentantech. Vypsali na ně kurs 1,13. Dále si lze vsadit náš tým v handicapu -2,5 za kurs 1,5. Stejný kurs je vypsaný také na to, že se tentokrát našim hráčům vyvede lépe první třetina. Kdo by si myslel, že Švýcaři mají na to získat proti nám v utkání alespoň bod, má k dispozici kurs 5,00.

Reklama