Hlavní obsah

Slavii čeká rozjeté Palermo

Těžkou zkoušku dnes podstoupí fotbalisté Slavie Praha. Sešívané čeká hned po zimní přípravě boj o postup v poháru UEFA. Soupeřem jim bude italské Palermo.

Článek

Trenér Slavie Jarolím si je dobře vědom síly sicilského týmu, který se v posledních kolech italské Série A rozjel a pod novým trenérem začal vyhrávat. "Možná to není náš nejtěžší soupeř, na kterého jsme v Poháru UEFA narazili, ale mají výhodu, že neměli zimní přestávku. Nejsme tolik rozehraní," řekl Jarolím, jehož určitě potěšil zlepšený zdravotní stav záložníka Dušana Šventa, který by měl dnes nastoupit.

Palermo pod novým koučem Papadopulem ožilo a vypadá to, že se v italské lize nechce spokojit jen s umístěním ve středu tabulky. Ambice má ale i v pohárové Evropě. "Je to jeden z nejlepších momentů v mé kariéře a rád bych, aby to trvalo co nejdéle," prohlásil před zápasem kouče Italů. "Slavia má víc zkušeností z evropských pohárů, my ale hrajeme dobře a doufáme, že budeme hrát dobře i v Poháru UEFA," dodal. Dnes se na Strahově vrátí do sestavy Eugenio Corini, který vynechal poslední zápas v Empoli, představit by se znovu měl i Nigérijec Makinwa, který reprezentoval svou zemi v Africkém poháru národů.

Rozehranost Palerma je zřejmě důvodem toho, že ho bookmakeři vypsali jako favorita s kursem 2.40. Pokud ale věříte českému týmu, který už na svém hřišti dokázal porazit i slavnější soupeře, můžete si vsadit Slavii v kursu 2.75. A jestli budete sledovat utkání v televizi, můžete si to ještě zpříjemnit výhrou, pokud si vsadíte live.

Reklama