Hlavní obsah

Fotbal vládne soutěži na Eurotip.cz

Den volna mají dnes hokejisté na olympijských hrách a hned se to projevilo v pořadí nejpopulárnějších utkání soutěže na Eurotip.cz. Všech pět nejsázenějších zápasů se odehraje na evropských fotbalových hřištích.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejvíc soutěžících si vsadilo favorita v utkání Lyon - Nantes. Tři remízy Lyonu v řadě neodradily 586 sázkařů, kteří věří domácím v kursu 1.42. Proti jsou jen čtyři lidé - tři tipují remízu a jediný překvapivou výhru hostů.

Druhým favoritem, který dostal důvěru stovek tipujících, je Anderlecht, který se dnes utká s FC Brusel. Fialky na svém hřišti rozdávají body jen málokdy a dnešek by neměl být výjimkou. Alespoň si to myslí 549 soutěžících, kteří si je vsadili s kursem 1.30. Dvacet lidí jistí výhru domácích remízou a neprohru hostů zkouší pět sázkařů.

Ve třetím zápasu dokonce výhru hostů nezkouší nikdo. Podle 420 účastníků soutěže by v utkání Besiktas - Rizespor měli vyhrát domácí, na které bookmakeři vypsali kurs 1.40. Dalších 43 lidí přidalo na svůj tiket neprohru favorita a jediný tipující dal remízu v kursu 4.30.

Čtvrtým nejsázenějším utkáním soutěže na Eurotip.cz je zápas Mnichov 1860 - Offenbach. Kurs 1.44 na domácí využilo 313 sázkařů, neprohru Offenbachu tipuje pět lidí.

Pětici nejpopulárnějších sázek uzavírá zápas Boavista - Rio Ave. Stejně jako u utkání Besiktasu, ani zde si nikdo netroufl vsadit na hosty. 282 soutěžících tipuje vítězství domácích v kursu 1.55 a jen čtyři lidé doufají, že Rio Ave odjede z Porta s bodem za remízu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články