Hlavní obsah

Slavia se po Palermu chystá na Jablonec

Eurotip.cz

Pravou nohou vykročili po zimní přestávce fotbalisté pražské Slavie. Ačkoli měli za sebou jen pár přípravných zápasů, porazili na Strahově v poháru UEFA rozjeté Palermo. Dnes se chystají na Jablonec, který se musí vypořádat s několika změnami v týmu.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbalisté Slavie se radují z gólu v síti Palerma.

Článek

Jablonečtí dnes vyběhnou na svůj trávník v dost pozměněné sestavě oproti podzimu. Diváci dnes neuvidí Šenkeříka, Michálka, Drobného, Dosoudila a Nesvadbu, kteří přes zimu odešli. Zvlášť ztráta prvních dvou jmenovaných bude citelná; nahradit se je budou snažit Svátek, Lafata, Musil, Zábojník a Glos. Navíc Zábojník si bude muset počkat další týden, protože nesmí nastoupit proti klubu, který ho na hostování na sever Čech zapůjčil.

Slavia jede do Jablonce psychicky posílena čtvrtečním vítězstvím 2:1 nad Palermem. Ačkoli je inkasovaný gól před odvetou mrzí, určitě to lze považovat za dobrý start do nového roku. V brance zazářil Matúšikův náhradník Vorel, který by mohl obléci slávistický dres i dnes.

Na konci srpna Jablonec na strahovském stadionu potrápil a prohrál 2:3, doma je navíc ještě o třídu lepší. Pokud dnes podle vás zvítězí, můžete si ho vsadit v kursu 2.55. Slavia je podle bookmakerů mírným favoritem utkání s kursem 2.45 a jestli si stejně jako trenér Blšan Michal Bílek myslíte, že zápas skončí nerozhodně, vsaďte si remízu s kursem 3.20.

Reklama