Hlavní obsah

Repríza loňského finále rozhodne o třetím místě ve skupině A

Eurotip

Výsledky českých a kanadských hokejistů jsou jedním ze zklamání her v Turíně. Týmy, které vyhrály všechny vrcholné turnaje v uplynulých třech letech, byly před turnajem pasovány do role velkých favoritů. Dnes se ale nejspíše v jejich vzájemném duelu bude hrát pouze o třetí místo ve skupině A.

Článek

Čeští hokejisté se včera soustředili spíše na hledání pohody, když na ledě netrénovali. Otázkou je, zda se jim právě tímto způsobem podaří vylepšit hru v obraně, která nebyla nijak oslňující ani v neděli. Dnes v ní bude chybět produktivní obránce Židlický. Procentuální úspěšnost zásahů brankáře Vokouna a počet střel, které potřebujeme na vstřelení gólu, také zatím nikoho neohromuje. V útoku budou trenéři šetřit Čajánka.

Kanada je na tom o dva góly lepší se skóre, když se jí lépe vydařila utkání proti dvěma nejslabším celkům skupiny. Na rozdíl od našeho celku ale nedala žádný gól Švýcarsku a Finsku. Javorovým listům nepomáhají ani nejrůznější změny v útočných řadách. Trenér i hráči ale doufají, že se vše zlepší v pravou chvíli. Ta by měla přijít především zítra ve čtrvtfinále, ovšem na body myslí již dnes.

Bookmakeři BetAndWin předpokládají, že je získají. Na Kanadu si u nich můžete vsadit v kursu 1,9. Čeští hokejisté se svojí nejistou obranou ztratili respekt bookmakerů. Ti na vítězství našeho celku nabízí kurs 3,1.

Reklama