Hlavní obsah

Clippers chtějí Houstonu oplatit ostudnou porážku

Eurotip.cz

O tom, jak je , by mohli vyprávět basketbalisté Los Angeles Clippers. Zatímco na konce ledna a začátkem února nebyli téměř k poražení, teď jdou od porážky k porážce. Změní to dnes ve znovuzrozeném Houstonu?

Článek

Městský rival Lakers patří mezi letošní nejpříjemnější překvapení v NBA. Po vynikajícím vstupu do sezony bylo jasné, že míří do play off. Tým táhne především vynikající Elton Brand, kterému asistují nestárnoucí Sam Cassel a Mobley. Poslední dobou ale jakoby jim docházel dech. Absenci Coreyho Maggetta vyřešilo vedení angažováním Vladimira Radmanoviče, ani s ním se ale nedokázali chytit. Po vítězné sérii odehráli šest zápasů, z nichž pět prohráli; nejhorší porážka přišla právě od jejich dnešního soupeře, který je v Los Angeles deklasoval 128:97.

Houston se od návratu Číňana Yaa stal znovu postrachem soupeřů. V únoru nestačili jen na Lakers a Phoenix, dalších sedm soupeřů porazili. Rozhodně ale nemohou usnout na vavřínech; hlavně kvůli dlouhodobé absenci McGradyho jsou s bilancí 22-31 stále posledním týmem Jihozápadní divize a v nabité Západní konferenci je čeká těžká cesta, pokud se chtějí dostat do play off.

Domácí mají momentálně určitě lepší formu, a proto je bookmakeři vypsali jako favorita s kursem 1.55. O to větší je ale kurs na Clippers, které si můžete vsadit za 2.50 nebo v handicapu, který jim dává náskok 4 bodů. A pokud si myslíte, že se strhne přestřelka jako v jejich předcházejícím utkání, můžete si vsadit, že padne více než 182 bodů.

Reklama