Hlavní obsah

Rozjeté Miami míří do Bostonu

Vynikající sérii nastartovali v NBA basketbalisté Miami Heat. Tým Dwyana Wadea a Shaquilla O'Neala zvítězil v šesti zápasech po sobě a tuto šňůru dnes budou chtít prodloužit v Bostonu.

Článek

Poslední špatný zápas odehrálo Miami v Dallasu, kde prohrálo 76:112. Ostudná porážka jako by tým nastartovala; v dalším zápase otočili v poslední chvíli zápas s Detroitem a od té doby jen vyhrává; během své vítězné série nasázeli každému soupeři alespoň 100 bodů.

Boston si ale v poslední době také nevede špatně. Celtics po výměně s Minnesotou dlouho tápali, nyní se ale zdá, že se konečně dali dohromady. Vyhráli pět ze sedmi posledních zápasů, naposledy v Los Angeles proti Lakers, které porazili 112:111. Hlavní postavou týmu je znovu Paul Pierce, jehož bodový průměr na zápase se v únoru vyšplhal na úctyhodných 33.5.

Obě mužstva se už letos jednou utkala; začátkem února si Miami doma poradilo s Bostonem 114:98. Myslíte si, že se Celtics dnes podaří odveta? Vsaďte si na dnes na výhru domácích s kursem 2.80. Nebo podle vás Miami potvrdí vzrůstající formu? Pak nevynechejte kurs 1.45 u Betandwin.

Reklama