Hlavní obsah

Žilina stále čeká na výhru ve Zvolenu

Ve velkém stylu vstupují do play off nejvyšší slovenské hokejové ligy hráči Zvolenu. Třetí tým základní části prohrál naposledy koncem ledna a od té doby vyhrál osm zápasů v řadě. V úvodním utkání čtvrtfinálové série jejich formu prověří soupeř ze Žiliny.

Článek

Výhodu domácího prostředí má Zvolen především díky fantastickému finiši. V minulém roce se jim tolik nedařilo, což potvrzuje i jejich trenér: "Je pravda, že naše mužstvo hledalo do prosince formu. Hlavně na ledě soupeřů jsme nehráli dobře," komentoval zvolenský trenér Peter Mikula dřívější výkony svého týmu. "Po uzdravení některých hráčů, návratu Plavuchy z trestu a příchodu Barteka se ale situace stabilizovala," dodal kouč, který má k dispozici všechny důležité hráče. K sebedůvěře před dnešním zápasem určitě přispěje i bilance obou týmů: Žilina letos třikrát zavítala do Zvolena a třikrát odjela poražena.

Pro hosty to navíc není jediným důvodem k obavám. Žilině se na stadionech soupeřů poslední dobou nedaří; body za vítězství si odvezla jen z utkání s posledním Martinem, prohráli ale všechny zápasy proti trojce nejsilnějších týmů - kromě Zvolena i v Košicích a Nitře. Dnes jim navíc bude chybět útočník Opatovský, který má virózu. "Nadcházející zápasy se snažíme brát normálně, i když jde o play off. Není dobré to psychicky přepínet, někteří z hráčů mají méně zkušeností a mohlo by se to projevit na jejich výkonu," snaží se uklidnit své hráče trenér hostů Ján Šterbák.

Jestli v úvodním utkání věříte více domácím, vsadit si je můžete v kursu 1.60. Myslíte, že Žilina má dnes na to, aby Zvolen poprvé v sezoně nenechala vyhrát po šedesáti minutách? Pak si vsaďte jejich neprohru, kurs je 2.22.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články