Hlavní obsah

Sacramento chce potvrdit formu i proti Dallasu

Eurotip.cz

Už více než dva měsíce neprohráli před svými diváky basketbalisté Sacramenta. Od příchodu Rona Artesta si ale vedou výborně na všech frontách, což potvrdili i čtyřmi výhrami z pětizápasové šňůry na palubovkách soupeřů. Potvrdí dnes formu i proti silnému Dallasu?

Článek

Králové před svými diváky prohráli naposledy 8. ledna, kdy podlehli Indianě. Od té doby na svém hřišti přivítali jedenáct soupeřů, kteří do jednoho odcestovali poraženi. Konečně už ale začali vyhrávat také u soupeřů. Na začátku března odehráli pět utkání za sebou venku a nestačili jen na Washington; porazili Cleveland, Atlantu, New Jersey, Milwaukee. Po návratu domů si poradili i s Memphisem a potvrdili tak, že momentálně patří k nejlepším týmům NBA.

To samé ale platí i o jejich dnešním soupeři, Dallasu. Tým kolem Dirka Nowitzkého prohrál v únoru jediný zápas a přestože se v posledních zápasech musí obejít bez Joshe Howarda a Keitha Van Horna, daří se jim slušně i nyní. Prohrál ovšem se silným Phoenixem a co hůř, i se San Antoniem, se kterým se přetahuje o prvenství v Západní konferenci.

Včera odehrál Dallas těžký zápas v Utahu, kde po boji zvítězil 90:87. Myslíte si, že by jim dnes v rozjetém Sacramentu mohli chybět síly? Pak si vsaďte na Sacramento v kursu 1.61 nebo s handicapem 3 bodů. Nebo věříte ve vítězství současného druhého nejlepšího týmu NBA? Kurs na ně je lákavý, 2.35.

Reklama