Hlavní obsah

Sparta chce poprvé na jaře vyhrát

Vyhrát jarní část ligy si po zimní přestávce dali za úkol fotbalisté Sparty. Přání je ovšem jedna věc a realita druhá - ze zápasů s Libercem a Brnem vybojovali jediný bod. Třetí pokus mají dnes, kdy na Letné přivítají Slovácko.

Článek

Největší obavy panovaly z nefotbalového počasí, které o víkendu zabránilo v konání tří zápasů Gambrinus ligy. Včera v Praze napadlo před 20 centimentrů sněhu, přesto by se dnes mělo hrát. "Rozsvítili jsme a odklízeli sníh celou noc. Hřiště je připravené," řekl pro iDnes šéf stadionu Antonín Kříž. Domácí tak budou mít příležitost naplno bodovat a konečně se odpoutat od pásma sestupu, kterému jsou pořád nebezpečně blízko. Pokud zvítězí, oplatí Slovácku podzimní porážku 2:0, kterou dnešní hosté uštědřili Letenským v Uherském Hradišti.

Na jaře se ale nedaří ani Slovácku. V prvním zápase sice doma porazili Zlín, o týden později ale prohráli 2:3 v Mostě a minulý víkend prohráli na svém hřišti 1:2 s lídrem tabulky z Liberce. V posledním utkání se museli obejít bez tří obránců základní sestavy, dnes proti Spartě jim budou chybět dva důležití hráči. Kvůli žlutým kartám budou v trestu obránce Šuškavčevič a Tomáš Polách.

Jestli souhlasíte s Michalem Bílkem, který tipuje výhru Sparty, můžete si ji vsadit s kursem 1.23. Pokud věříte v neprohru Slovácka, Betandwin nabízejí na 02 vysokých 3.33.

Reklama